Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ

Το Σάββατο 15 Αυγούστου 2009 πανηγυρίζει το εκκλησάκι στο καταφυγίο του Ομίλου μας στα Χάνια Πηλίου που είναι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου.
Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις στο καταφύγιο με μικρές πορείες στο δάσος.

1 σχόλιο:

Βασίλης Παλαμηδάς – Μέλος του Φ.Ο. ¨ΠΑΝ¨ είπε...

Ήταν μια πανέμορφη Αυγουστιάτικη μέρα

Μέλη και φίλοι του Φ.Ο. ¨ΠΑΝ¨ παραβρεθήκαμε , το Σάββατο 15-8-2009, στη θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας στον πανηγυρίζοντα ναΐσκο της ¨Κοίμησης Θεοτόκου¨ , που βρίσκεται στον προάυλιο χώρο του καταφυγίου μας.
Το φυσικό περιβάλλον και ο καλός καιρός, μέσα στις οξυές, τις καστανιές και τις βελανιδιές, ήταν ό,τι το καλύτερο ¨σκηνικό¨, για την επιτυχία μιας εκδήλωσης που επαναλαμβάνεται ανελλιπώς από τον Όμιλό μας, εδώ και χρόνια.
Μετά τη θεία λειτουργία ανεβήκαμε στο καταφύγιο για καφέ και γλυκό. Εκεί ο πρόεδρος Δαμιανός Παπαγιώτης καλοσόριζε τους επισκέπτες και τους ευχόταν ¨χρόνια πολλά¨. Κοντά στον πρόεδρο τα μέλη της Διοίκησης. Ξεχώριζε ο αεικίνητος επίτιμος ταμίας του Ομίλου μας Σωκράτης Προκοπίου με τις άοκνες και πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει εθελοντικά .
Ήταν μια πανέμορφη Αυγουστιάτικη μέρα που περάσαμε στην κορυφή του Πήλιου. Κατά την αποχώρηση όλοι ευχηθήκαμε νάμαστε καλά και του χρόνου να ξανανταμώσουμε και να απολαύσουμε τέτοιες ευχάριστες στιγμές.
Βασίλης Παλαμηδάς – Μέλος του Φ.Ο. ¨ΠΑΝ¨
Βόλος – 15-8-2009